Publicatie in de Digifotopro

 In Magazine
Publicatie in de DigifotoPro

Na jaren hobbymatig gefotografeerd te hebben ben ik in 2006 gestart met de basis opleiding aan de fotovakshool. Al snel werd mij duidelijk dat de opleiding te breed was en niet was wat ik zocht. Portret fotografie en in het bijzonder het fotograferen van modellen is mijn en vooral onze passie. Zonder mijn vriendin Ester Bravenboer die bij de shoots de visagie, styling en motivatie van de modellen voor haar rekening neemt waren deze resultaten niet tot stand gekomen.

Mijn voorkeur gaat uit om in de studio te fotograferen met prime lenzen die in combinatie met een Canon EOS 5d mkII mij het perfecte uitgangspunt voor beeldbewerking geven, veel pixels en ultieme scherpte. Na de fotoshoot besteed ik veel tijd aan het retoucheren van de beelden. Totaal glad gepoetste hoofden zul je bij mij niet zien. Ik streef er naar om zoveel mogelijk detail te behouden en alleen de voor mij storende factoren te verminderen en gewenste te versterken waardoor de kracht en uitstraling van de modellen benadrukt wordt.

In de afgelopen periode fotografeer ik voor namelijk in het zwart wit en sinds kort weer analoog zoals het ooit begon, in de zelf getimmerde doka op zolder.

Recent Posts
yoga magazine publicatie lady indirafhm 500 Desiree van de Berg publicatie