FOTOSHOOTS INFORMATIE

fotograaf rotterdam fotostudio Rommen Bravenboer Fotografie
Interieur fotostudio Rotterdam
Interieur fotostudio Rotterdam
Interieur fotostudio Rotterdam

PARTICULIER & ZAKELIJK

Zowel zakelijk als particulier kun je bij Rommen | Bravenboer Photography terecht voor professionele fotoshoots. Of je nu op zoek bent naar portretfotografie en webshopfotografie voor op websites of een modereportage, je kunt een passende offerte bij ons aanvragen. Je bent gegarandeerd van kwaliteitsfoto’s die worden gemaakt door een gezellig team.

Een professionele fotoshoot die persoonlijk is, waar je op je gemak wordt gesteld en daarnaast voor een betaalbare prijs, dat krijg je bij Rommen | Bravenboer Photography. Met diverse mogelijkheden en visagie inbegrepen krijg je hier optimaal resultaat. Hieronder vind je de pakketten voor particulieren. Vooraf aan de fotoshoots krijg je van ons door wat voor kleding het goed doet op foto’s en tijdens de fotoshoot geeft Ester advies over de zelf meegebrachte kleding.

STUDIO & LOCATIE

Rommen | Bravenboer fotografie verzorgt diverse fotoshoots in Rotterdam, maar ook op locatie. Voor zakelijke opdrachtgevers is het mogelijk om naar diverse steden te komen om daar een fotoshoot te doen. Wij zitten niet vast aan Rotterdam, ook Utrecht, Amsterdam, Den Haag en andere steden en dorpen zijn mogelijk.

De bewerkte foto’s worden in hoge resolutie via Wetransfer aangeleverd. Wij leveren kwaliteit en daarom geen onbewerkte foto’s. Wil je meer bewerkte foto’s, dan is dit mogelijk voor een kleine vergoeding per foto. Heb je wensen of een eigen idee, laat het ons weten en wij denken met je mee!

Ook verzorgen wij graag je zakelijke of commerciële opdracht. Je kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld zakelijke portretfotografie voor bedrijven op locatie, fotografie voor look-books mode designers, CD-cover fotografie enz. Omdat elke zakelijke of commerciële opdracht verschilt maken wij hiervoor op maat een offerte. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

PAKETTEN PARTICULIERE FOTOSHOOTS

Pakket 1

 • 1 set kleding
 • 1 studio setup
 • Visagie | Haarstyling
 • 4 geretoucheerde foto’s
 • Foto’s in kleur of zwart wit

Pakket 2

 • 2 kleding wissels
 • 2 studio setups
 • Visagie | Haarstyling
 • 6 geretoucheerde foto’s
 • Foto’s in kleur of zwart wit

Pakket 4

 • 4 kleding wissels
 • 4 studio setups
 • Visagie | Haarstyling
 • 10 geretoucheerde foto’s
 • Foto’s in kleur en zwart wit

Cadeaubon fotoshoot

FOTOSHOOT CADEAUBON

Iemand verrassen met een geweldig cadeau? Een mooie fotoshoot met prachtige foto’s als resultaat kun je ook cadeau doen. Vraag een cadeaubon aan en verras iemand met persoonlijke aandacht, prachtige visagie en uiteindelijk mooie foto’s. Je kunt de cadeaubon aanpassen aan je eigen wensen en iemand heel erg blij maken. Verras iemand met een cadeaubon op een verjaardag, verloving, Moederdag of een jubileum en geef een fotoshoot als geschenk.

FOTOBEWERKING

Na iedere fotoshoot wordt een selectie van de foto’s gemaakt welke naar je worden toegestuurd door middel van formulieren met 4 foto’s per vel en een watermerk. Alle sheets en foto’s worden genummerd zodat je eenvoudig jouw keuzes kunt doorgeven.
Nadat de selectie bij Rommen | Bravenboer Photography bekend is, worden de foto’s zorgvuldig geretoucheerd in Photoshop. Hier wordt gekeken naar de belichting van de foto, het contrast en worden onzuiverheden in de huid, wallen en rondvliegende haren verwijderd. Er wordt gelet op hoe de persoon zelf is, moedervlekken, sproeten en littekens worden alleen verwijderd wanneer je dit zelf wil.
Vervolgens worden volgens afspraak de bewerkte beelden in hoge resolutie en lage resolutie digitaal verstuurd via WeTransfer. Zo heb je zowel voor het plaatsen op websites als voor het laten afdrukken goede kwaliteitsbeelden. Kies je voor meer foto’s die je wilt laten bewerken, dan kun je deze aanvragen voor een kleine vergoeding per foto.

Foto studio Rotterdam
WAT VINDEN KLANTEN VAN ONS?

Klik hier om je recensie te schrijven


Submit your review
* Required Field

Mijn dochter een fotoshoot kado gedaan voor haar slagen en hier geen spijt van gekregen. Wat een mooie foto's zijn er gemaakt en wat een leuke mensen!

Jun 29, 2016 by Annemieke

Mijn dochter een fotoshoot kado gedaan voor haar slagen en hier geen spijt van gekregen. Wat een mooie foto's zijn er gemaakt en wat een leuke mensen!


Een fotoshoot (pakket 3) gedaan bij Rommen | Bravenboer Photography en daar ontzettend tevreden over. De belangrijkste reden daarvoor is dat de shoot

Dec 13, 2014 by Ralph

Een fotoshoot (pakket 3) gedaan bij Rommen | Bravenboer Photography en daar ontzettend tevreden over. De belangrijkste reden daarvoor is dat de shoot in een hele relaxte setting werd gedaan.
Ik had zelf voorbeelden meegenomen met wat ik wilde en dat werd gewaardeerd. Tijdens de shoot gaf iedereen zijn mening over bijv. de houding, wat leuk was om te doen en/ of beter en dat is de foto's ten goede gekomen. Daarnaast ook gelachen!
Ik zou iedereen aanraden om hier een shoot te doen.


Heb een tiener fotoshoot met mijn nichtje gedaanHet resultaat is super,hele leuke ochtend gehad.Ester en Jeroen zijn echt professionals Echt een

Oct 29, 2014 by Kees den Hoed

Heb een tiener fotoshoot met mijn nichtje gedaan
Het resultaat is super,hele leuke ochtend gehad.
Ester en Jeroen zijn echt professionals
Echt een aanrader
Zeker voor herhaling vatbaar.


Heb een fotoshoot cadeau gegeven voor verjaardag van mijn dochter Julia. Resultaat was prachtig!! Met veel trots laten we de foto' s aan iedereen zien

Jun 06, 2014 by linda

Heb een fotoshoot cadeau gegeven voor verjaardag van mijn dochter Julia. Resultaat was prachtig!! Met veel trots laten we de foto' s aan iedereen zien. Geweldig ook dat jullie zoooo relaxed zijn' ze voelde zich al snel op haar gemak! Bedankt ester en jeroen voor deze leuke en goed geslaagde dag!


Waanzinnige middag gehad! Super sfeer, heel relaxt en echt top foto's! Echt heel leuk kado om te geven. Zeker een aanrader voor iedereen die een shoot

May 13, 2014 by Kris

Waanzinnige middag gehad! Super sfeer, heel relaxt en echt top foto's! Echt heel leuk kado om te geven. Zeker een aanrader voor iedereen die een shoot wil laten doen!!


Rommen Photography +31(0)648071072 Katendrechtse Lagedijk 443A Rotterdam ZH, 3082GB Netherlands 5.0 5.0 81 81 Mijn dochter een fotoshoot kado gedaan voor haar slagen en hier geen spijt van gekregen. Wat een mooie foto's zijn er gemaakt en wat een leuke mensen!
Page:
123»