HET TEAM

Een uniek creatief duo: Jeroen Rommen is een fotograaf met een zeer breed portfolio, specialist op het gebied van mode- en portretfotografie en beeldbewerking. Ester Bravenboer is visagiste en verzorgt de haarstyling. Zij heeft veel ervaring met make-up voor commerciële en fashionshoots.

Fotografie, visagie en styling onder één dak, een unieke combinatie. Jeroen en Ester vullen elkaar perfect aan.

O ja, natuurlijk moeten wij Trees onze studiohond niet vergeten zij is hoofd entertainment!

WAT DOEN WIJ?

Wij verzorgen fotoshoots in onze eigen studio als op locatie voor zowel professionals als particulieren. Een groot voordeel van onze manier van werken boven die van anderen is, dat wij ook de visagie en de styling voor onze rekening nemen.

Wij verzorgen onder andere glamour- en beautyshoots, lingeriefotoshoots, portfoliofotoshoots voor modellen, castingfotoshoots voor dansers, musici en acteurs of portretfotografie voor je CV, LinkedIn en andere Social Media of website, duofotoshoots, tienerfotoshoots, fotoshoots voor vriendinnenfeestjes of Sweet 16-foto’s en kinderfoto’s.

WAT IS ONZE VISIE?

Visagie, styling en fotografie zijn bij ons nauw met elkaar verbonden, want samen is dit heel belangrijk voor het resultaat. Maar ook enorm belangrijk is de ontspannen sfeer. Onze klanten voelen zich bij ons altijd op hun gemak en dat is te zien op de foto’s!  Ook al ben je misschien geen professioneel model, toch zien de foto’s eruit, alsof je dat wel bent.

Wij luisteren goed naar jouw wensen. Jij geeft aan wat je wel of niet wilt. De kracht en de uitstraling van onze modellen vormen het uitgangspunt van ons werk.  Zo krijg je een heel natuurlijk resultaat.

Portretfoto Jeroen Rommen

Jeroen Rommen is een fotograaf met een zeer breed portfolio, specialist op het gebied van mode- en portretfotografie en beeldbewerking.

Jeroen Rommen

Fotografie
null

Ester Bravenboer is visagiste en verzorgt de haarstyling. Zij heeft veel ervaring met make-up voor commerciële en fashionshoots.

Ester Bravenboer

Make-up & Haar styling